Möteslokaler i Thailand

Går det att förlägga en konferens i Thailand? Många företag vill bjuda sin anställda på en resa och i samband med detta också utbilda sig eller arbeta genom att ha en konferens. Hur är utbudet av konferensanläggningar i thailand?  Att ha ett möte utomlands kan vara bra för kreativiteten och arbetsmoralen samtidigt som det styrker teamet som helhet.  Konferenslokaler kan skilja sig markant åt. Standarden utomlands är oftast något lägre än i Sverige. Titta bara på den utomordentligt fina tjänsten TimeToMeet. De har hemsidan www.timetomeet.se och erbjuder alla typer av konferens och möteslokaler i Sverige helt bokningsbara med bara ett klickbort. Denna typ av tjänst hade varit väldigt bra att ha för en svensk som skall boka en konferens i Thailand. Du får översikt och kan jämföra kvalité, pris och plats. Det är såklart en dröm för många att kunna kombinera sol och bad med arbete. Logistik kan dock bli ett hinder och att kunna boka en bra möteslokal på ett smidigt sätt är inte det lättaste när man dels befinner sig på andra sidan jorden, i en annan tidszon samt språket är ett hinder. Därför vore en tjänst som Timetomeet toppen.

Det är få förunnat att åka på konferens utomlands. Men det finns många fördelar .

Hur effektiviserar man ett möte?

Dagens samhälle där många är tjänstemän innebär många möten. Många känner att det snabbt kan rinna iväg och att det ibland känns som att man sitter i möten hela dagarna. Hur tar man bort onödiga moment. Hur skapar man värde? Det nya startup-bolaget TimeToMeet (www.timetomeet.se) erbjuder onlinebokning för konferenslokaler. Kunden kan boka sin dagskonferens på några minuter – likt hur vi köper en flygbiljett på nätet – och sedan fokusera på själva mötet istället för att ringa runt och leta lokal. Det finns några riktlinjer som är bra att tänka på för ett möte skall bli lyckat. Regler som skapar ett stort värde för dig som vill komma fram till ett bra beslut.

Mötespolicyn är viktig. Vem i ditt företag får kalla till möte? Varför har vi möten? Hur långa får de vara? Alla dessa frågor är bra att reda ut innan mötet börjar. Ett annat tips är att hålla tiden. Kom överens om hur länge de olika personerna skall prata och överskrid inte detta. Då slipper ni onödiga samtal som inte har med mötet att göra. Stäng av mobiler, datorer och iPad’s som inte används för mötet. Tänk på att även en vibrations-signal kan störa din granne runt konferensbordet. Hur länge skall då ett möte vara? Många tror att en halvtimme eller en timme är det bästa. Försök utmana dig själv och korta ner mötet lite.

Varför hålla alltid hålla dina möten i samma lokaler? Tänk kreativt och byt lokal. TimeToMeet erbjuder en rad olika typer av möteslokaler i Göteborg och Stockholm. Att byta lokal skapar en förändring som kan vara nyttig för deltagarna. Ett möte bör också ha tydliga direktiv, alltså vem som gör vad under mötet. Vem skall anteckna och vem skall se till så att informationen sprids efter mötet. Har du tänkt på alla dessa tips så har du mycket goda grunder för ett lyckat möte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *