Några toppen hotell att välja i Thailand

Vill du inte spendera din resa i en bungalow och känner att du vill vara nära staden och njuta av stadslivet så finns det några toppen hotell du bör veta om.

Hotel Indigo, Bangkok – chict mitt i city

Ett femstjärnigt hotell med 192 rum mitt i Bangkoks hjärta. Indigo är ett hotellkoncept där tradition möter nutid och här speglas stadens charm i design, service och mat. Hotellet har även en evighetspool med cityvyer.

Sala, Ayutthaya – liten oas utanför Bangkok

8 mil norr om Bangkok, väntas Sala Ayutthaya med 26 stilrena rum, ett mindre hotell för dig som inte vill leva fullt så aktivt stadsliv. Hotellet har fått uppmärksamhet på grund av sin annorlunda utformning med höga, välvda tegelväggar och för strandterrassen med utsikt mot gamla staden och templet Putthai Sawan. En natt kostar ca 950 kr.

Okura Prestige, Bangkok – pool med mäktig utsikt

Ett snabbt växande intresse har hotellet Okura Prestige fått. Hotellet ligger i Bangkok och öppnades våren 2012 och gick rakt in i topp-10 listan hos Tripadvisors. Med 240 stycken rum och erbjuder en mäktig utsikt över stadens skyline så förstår jag att hotellet blivit så omtyckt. Poolen som skjuter ut från fasaden bjuder även på ett av Bangkoks bästa bad. Ca 1 300 kr/natt.

The Siam

Siam är Thailands forna namn och hotellet ligger i centrala Bangkok, vid floden Chaopraya. Här erbjuds lyxigt boende med moderna faciliteter. Hotellet har designats av den internationellt arkitekten Bill Bensley.

 

Ytligare några hotell för fantasterna är; Anantara Riverside Bangkok Resort, The Sukhothai Bangkok och The Peninsula Bangkok.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *